Constructii si amenajari

Datorită caracteristicilor tehnice excelente, panourile pe bază de lemn sunt astăzi una dintre cele mai populare soluții în sectorul construcțiilor și amenajarilor.
În special, rezistența mecanică bună și capacitatea de a rezista la presiuni semnificative fac din multistrat un material potrivit pentru creațiile care durează în timp fără deformări, rezistente la impact, agenți atmosferici și agresivitatea umidităț
ii.
Stratificarea cu fibre încrucișate combină caracteristicile ușurinței cu stabilitatea ridicată, asigurând rezultate excelente chiar și în utilizarea structurală.
În plus, placajul asigură o izolație termică și acustică excelentă și, dacă este necesar, poate fi făcut ignifug prin tratamente adecvate, ceea ce îl face unul dintre cele mai interesante materiale de construcție dintre cele disponibile pe piață.
Variațiile dimensionale reduse și rezistența excelentă a elementelor de fixare fac acest material deosebit de versatil atât pentru uz extern, cât și pentru uz intern: în construcția componentelor structurale și a sistemelor de împărțire, pentru construcția de corpuri de fixare și ferestre sau ca o soluție eficientă pentru izolarea clădiri.
În plus, lemnul utilizat în panouri permite o bună izolare și o reglare excelentă a temperaturii mediului, contribuind la creșterea confortului la viață.

Toate produsele noastre provin dintr-un lanț de aprovizionare controlat, respectând standardele stricte de mediu și sunt certificate cu emisii scăzute de formaldehidă: placajul este de fapt un material organic, ecologic și reciclabil, potrivit pentru a fi utilizat pentru proiecte eco-durabile. În plus, în comparație cu structurile din lemn masiv, prelucrarea placajului implică economii semnificative de energie, contribuind la minimizarea efectului de seră.
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

meniu

Etichete

TEGOTEX face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.