Placaj mesteacan pentru productie parchet

Placajul de mesteacan pentru parchet este un produs care indeplineste cerintele specifice producatorilor de pardoseli si parchet. Placajul de mesteacan pentru parchet este disponibil in doua clase. Acest produs permite producatorului de parchet sa minimizeze costurile de productiesi asigura stabilitatea constructiei proiectate.
Greutate specifica: 700 – 720 kg/mc
Pe lângă îndeplinirea cerințelor cheie ale industriei de pardoseli, acest placaj are o rezistenta superioara intre straturi (rezultatele testului de rezistență a legăturii interne ≥1.75 MPa). Acest lucru este obținut folosind numai furnire solide cu defecte minime atât pentru straturile exterioare cât și pentru cele interioare.
Placajul de mesteacan indeplineste cerintele pentru emisia de formaldehida clasa E1.
Incleierea este de exterior, tip WBP, toleranță la grosime mica, nivel optim de umiditate și ambalare, păstrând conținutul original de umiditate al fiecărui panou.
Format 2500x1250;
grosime mm Placaj mesteacan pentru productie parchet nr. foi/pal straturi

BB/CP CP/CP

6.5 7.25 7.1 95 5

9 8.5 8.25 69 7

12 10.6 10.2 52 9

15 12.45 12.2 41 11

18 14.6 14.45 35 13

21 16.96 16.6 30 15Preturile sunt in euro/mp, fara TVA si se platesc la cursul BNR din ziua facturarii.

Clase de calitate 

    • BB – Calitate inalta , slefuit se admite maxim 4 doape/mp, noduri sanatoase mici, de 3-6 mm in diametrul mic;
    • CP – Calitate standard, slefuit, admite coloratii, noduri sanatoase mari 3-7 cm diametru, doape oricate si fuguri chituite defecte mai mari decat la clasa BB ;
Clasele de calitate mentionate mai sus se refera doar la furnirul exterior, si nu afecteaza parametrii structural sau de rezistenta a placajului.
Debitarea la dimensiuni si prelucrarile ulterioare sunt disponibile in concordanta cu cerintele clientului conform serviciilor oferite de compania noastra. 

Aplicatii 

    • productie de parchet.
      BB CP
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

meniu

Etichete

TEGOTEX face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.